19:00

Kungsörs BK U23

Referat: IK Oden U23 - Kungsörs BK U23

I denna U23-match ställde vi upp med 6 spelare från A-laget och 8 från U-laget. Dessutom Rasmus W och Olle inlånade från Gäddeholm.
Vi öppnade matchen mycket starkt och tog en tidig ledning då Nvar förvaltade ett inlägg av Osama.
Efter ledningsmålet tappade vi vårt spel och Kungsör tog över matchen och vände till 1-2 under sista kvarten av första halvlek.
Men i andra höjde vi spelet igen och kvitterade till 2-2 genom Leo med knappa 20 minuter kvar.
Därefter hade vi ett jättetryck mot Kungsörs mål utan att kunna avgöra. Bl a farliga volleyskott av Hampus och Osama.
Bästa läget att avgöra fick vår målvakt Jocke N som idag spelade i anfallet när Alan slog en perfekt passning och det var bara att styra bollen i mål. Men tyvärr så fick han för dålig första touch så chansen gick om intet.
2-2 var ändå rättvist sett till att lagen hade varsin halvlek.

5' 1-0 11. Nvar Rebati (assist Osama Alsawi)
32' 1-1 9. Even Samuel Mehari
41' 1-2 10. Exauce Bokunyungu
45' 4. Danial Mohammed Reza
Varning IK Oden
73' 2-2 9. Leo Flodman (utan assist)
89' 17. Ilhan Karpuz